logo simplysaltlogo simplysalt
logo simplysalt
SOLINE9SOLINE9
SOLINE9

Om oss

Vi är SimplySalt och representerar Piranske Soline i Sverige. Vi älskar mat! All slags mat som lagats med kärlek och av bra råvaror. Vi gillar när saker är naturliga och inte konstgjorda, både för smakens och hälsans skull. Vi tänker nog ovanligt mycket på salt. De flesta har inte ens tänkt på salt, utan det är bara en självklarhet och något man har i maten för att det ska smaka något. Men det är faktiskt skillnad på salt och salt vill vi påstå. Välj ett salt som fått behålla sin naturliga mineralhalt och som inte innehåller tillsatser. 

Vi har under många års tid använt havssalt från Piran. Ett salt av högsta kvalité som vi vet är bra för oss och som ger en underbart god sälta. Det känns bra att det är naturligt framställt utan klumpförebyggande medel och kemikalier. Havssalt innehåller naturligt jod från havet!

Vi har tillbringat mycket tid i Slovenien där saltet kommer ifrån, det har gett oss en härlig känsla kring varumärket som vi vill ta med oss hem till Sverige och till er. Vi hoppas ni kommer gilla produkterna lika mycket som vi gör!
​​​​​​​
// Anna & Markus
​​​​